
Συστατικά:
- 500 γρ. πέννες
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κολοκυθάκια
- 4 αγκινάρες
- 200 γρ. μανιτάρια
- 2 ντομάτες
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- ½ φλ. μαϊντανό και θυμάρι φρέσκο
- 300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
- 50 γρ. καρύδια
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- φρέσκο βασιλικό
Οδηγίες:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τις αγκινάρες, τα μανιτάρια και τα αλατοπιπερωνουμε.
Τα αφήνουμε 3-4 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια και σβήνουμε με το κρασί.
Καθαρίζουμε από τη φλούδα και τους σπόρους τις ντομάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις προσθέτουμε στο μείγμα των λαχανικών.
Σιγοβράζουμε για 8-10 λεπτά περίπου και τέλος ρίχνουμε τη μοτσαρέλα, τα καρύδια, το μαϊντανό και το θυμάρι.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα.
Γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό και βασιλικό.
Πηγή:
http://www.gourmed.gr/syntages/grigores/pennes-me-motsarela-karydia-kai-lahanika?tid=1362
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου