Μια πολύ όμορφη συνταγή για κανελόνια με σπανάκι και τυρί που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια ή στους καλεσμένους σου αν σκέφτεσαι να το σερβίρεις σε ένα επίσημο τραπέζι.

- 1 πακέτο κανελόνια
- 1 κουτ.σούπας βούτυρο
- 250γρ. σπανάκι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- Μισή κούπα φέτα σε κομμάτια
- 140γρ. τυρί ρικότα
- 300γρ. τοματίνια
- 2 κούπες σάλτσα ντομάτας
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο
Βήμα 3
Προσθέτουμε το σκόρδο και το σπανάκι
Βήμα 4
Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί
Βήμα 5
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα τυριά και ανακατεύουμε
Βήμα 6
Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα και βάζουμε σε ταψί
Βήμα 7
Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας
Βήμα 8
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200ο βαθμούς
Βήμα 9
Τα κανελόνια με σπανάκι και τυρί είναι έτοιμα!
Tips
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με παρμεζάνα
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου