Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κανελόνια με σπανάκι και τυρί



Μια πολύ όμορφη συνταγή για κανελόνια με σπανάκι και τυρί που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια ή στους καλεσμένους σου αν σκέφτεσαι να το σερβίρεις σε ένα επίσημο τραπέζι.


Κανελονια με σπανακι και τυρι


Υλικά


  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 1 κουτ.σούπας βούτυρο
  • 250γρ. σπανάκι
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Μισή κούπα φέτα σε κομμάτια
  • 140γρ. τυρί ρικότα
  • 300γρ. τοματίνια
  • 2 κούπες σάλτσα ντομάτας


Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σκόρδο και το σπανάκι

Βήμα 4

Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα τυριά και ανακατεύουμε

Βήμα 6

Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα και βάζουμε σε ταψί

Βήμα 7

Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας

Βήμα 8

Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200ο βαθμούς

Βήμα 9

Τα κανελόνια με σπανάκι και τυρί είναι έτοιμα!



Tips

Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με παρμεζάνα


Πηγή:

http://nostimada.gr/recipes/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου