
Εύκολη 20 Λεπτά 4+μερίδες
Συστατικά
- 1/2 κιλό ζυμαρικά σπαγγέτι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- Μπόλικο τριμμένο parmigiano
- 100ml ελαιόλαδο
- 2 καυτερές τσίλι πιπεριές
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
1
Βάλε σε μια κατσαρόλα μπόλικο νερό να βράσει. Αλάτισε και ετοίμασε το σπαγγέτι σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
2
Κόψε το σκόρο σε ροδέλες και ρίξε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Σόταρε να πάρχουν χρώμα
3
Σούρωσε τα μακαρώνια σου και πρόσθεσε μέσα στο αρωματισμένο λάδι. Ανακάτεψε καλά και γύρισε να πάει το λάδι παντού
4
Πρόσθεσε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανάμειξε όλα τα υλικά να πάνε παντού
5
Σέρβιρε ζεστά με μπόλικο τυράκι
Το σκόρδο δεν πρέπει να καεί γιατί πικρίζει. Αν δεις και πάρει παραπάνω χρώμα αφαίρεσε τις ροδελίτσες (το άρωμα το έχουν ήδη αφήσει στο λάδι)!
Πηγή:
http://www.tlife.gr/RecipeView/FN/0-24-1288.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου