Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Σαλάτα με προσούτο, παρμεζάνα και αβοκάντο



Σαλάτα με προσούτο, παρμεζάνα και αβοκάντο



Πικάντικη σαλάτα με πλούσιες γεύσεις που θα σας μεταφέρει αλλού!

Υλικά (Σερβίρει 6)


  • 150 γρ. προσούτο Πάρμας σε φέτες
  • 3 κουταλιές της σούπας μαΐντανό
  • 20 ντοματίνια κρήτης
  • 150 γρ. παρμεζάνα σε φλούδες
  • 2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο



Εκτέλεση συνταγής

Ρίχνετε τα ντοματίνια σε μεγάλο μπωλ. Προσθέτετε το μαΐντανό και το αβοκάντο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Χτυπάτε σε μπλέντερ το λάδι με μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.
Περιχύνετε με αυτό το μίγμα τη σαλάτα, γαρνίρετε με τις φέτες προσούτο και τις φλούδες παρμεζάνας και σερβίρετε.


Πηγή:

http://www.sidages.gr/syntages/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου