
Υλικά
- 500 γρ. τορτελίνια με τυρί
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 250 γρ. μανιτάρια κομμένα
- 2 κουτ.σούπας τριμμένο τυρί
- 125 γρ. προσούτο σε φετούλες
- 50 γρ. βούτυρο
- 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε τα τορτελίνια για 5 λεπτά και τα σουρώνουμε
Βήμα 2
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε ελαιόλαδο
Βήμα 3
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Βήμα 4
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 5 λεπτά περίπου
Βήμα 5
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το προσούτο ανακατεύοντας
Βήμα 6
Σε ένα πιρέξ βάζουμε τα τορτελίνια και αναμειγνύουμε με τα μανιτάρια και το προσούτο
Βήμα 7
Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί
Βήμα 8
Ψήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για 25 λεπτά
Βήμα 9
Τα τορτελίνια στο φούρνο με κρέμα γάλακτος είναι έτοιμα!
Tips
Μπορείς να προσθέσεις αρακά!
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου