Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Λαζάνια με σπανάκι και μανιτάρια



λαζανια με σπανακι και μανιταρια


Μια απολαυστική συνταγή για λαζάνια με σπανάκι και μανιτάρια που μπορείς να σερβίρεις στο κυριακάτικο τραπέζι και να εντυπωσιάσεις! Θα αρέσει πολύ και στα παιδιά!

Υλικά


  • 6 λαζάνια
  • 250 γρ. μανιτάρια κομμένα
  • 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 1 κουτ.γλ. θυμάρι
  • 250 γρ. σπανάκι
  • 300 γρ. ανθότυρο
  • 4 κουτ.σούπας παρμεζάνα τριμμένη


Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 3

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1 λεπτό

Βήμα 4

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το θυμάρι και ανακατεύουμε για 3 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί

Βήμα 6

Προσθέτουμε το ανθότυρο, 1 κουταλιά παρμεζάνα και αποσύρουμε από τη φωτιά

Βήμα 7

Βάζουμε μια δόση από το σπανάκι στον πάτο του πιρέξ και από πάνω μια στρώση λαζάνια

Βήμα 8

Επαναλαμβάνουμε μια στρώση και ρίχνουμε την υπόλοιπη παρμεζάνα

Βήμα 9

Ψήνουμε για 35 λεπτά

Βήμα 10

Τα λαζάνια με σπανάκι και μανιτάρια είναι έτοιμα!


Tips

Μπορείς να προσθέσεις το τυρί της επιλογής σου!


Πηγή:

http://nostimada.gr/recipes/%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου