
Υλικά
- 6 λαζάνια
- 250 γρ. μανιτάρια κομμένα
- 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1 κουτ.γλ. θυμάρι
- 250 γρ. σπανάκι
- 300 γρ. ανθότυρο
- 4 κουτ.σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα
Βήμα 3
Τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1 λεπτό
Βήμα 4
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το θυμάρι και ανακατεύουμε για 3 λεπτά
Βήμα 5
Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί
Βήμα 6
Προσθέτουμε το ανθότυρο, 1 κουταλιά παρμεζάνα και αποσύρουμε από τη φωτιά
Βήμα 7
Βάζουμε μια δόση από το σπανάκι στον πάτο του πιρέξ και από πάνω μια στρώση λαζάνια
Βήμα 8
Επαναλαμβάνουμε μια στρώση και ρίχνουμε την υπόλοιπη παρμεζάνα
Βήμα 9
Ψήνουμε για 35 λεπτά
Βήμα 10
Τα λαζάνια με σπανάκι και μανιτάρια είναι έτοιμα!
Tips
Μπορείς να προσθέσεις το τυρί της επιλογής σου!
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου