
Υλικά
- Μισό κιλό τορτελίνια
- ¼ κούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κονσέρβα μανιτάρια ή 5-6 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
- Μισή κούπα λευκό κρασί
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 3 κουτ.σούπας μαϊντανός
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια
Βήμα 3
Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό
Βήμα 4
Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί για 5 λεπτά
Βήμα 5
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο
Βήμα 6
Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα
Βήμα 7
Τα τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια είναι έτοιμα!
Tips
Σέρβιρε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου