Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια




Τορτελινια με κρεμα γαλακτος και μανιταρια



Μια πεντανόστιμη συνταγή για τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια που μπορείς να σερβίρεις σε ένα επίσημο δείπνο με σιγουριά αφού πετυχαίνει κάθε φορά!

Υλικά


  • Μισό κιλό τορτελίνια
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ή 5-6 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 3 κουτ.σούπας μαϊντανός
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο


Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό

Βήμα 4

Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί για 5 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο

Βήμα 6

Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα

Βήμα 7

Τα τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια είναι έτοιμα!


Tips

Σέρβιρε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα


Πηγή:

http://nostimada.gr/recipes/%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου