
Υλικά
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
- 1 μικρή κίτρινη κολοκύθα κομμένη
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 4 κούπες ζωμός κότας
- 1 πουμαρό ντοματάκια
- 1 κονσέρβα φασόλια
- Μισή κούπα μικρά μακαρόνια
- Φρέσκο θυμάρι
- Αλάτι-πιπέρι
- 1/4 κούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα
Βήμα 2
Προσθέτουμε το καρότο, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκια και την κολοκύθα
Βήμα 3
Ανακατεύουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο
Βήμα 4
Προσθέτουμε τον ζωμό και την ντομάτα και σιγοβράζουμε
Βήμα 5
Προσθέτουμε τα φασόλια, τα μακαρόνια και το θυμάρι και βράζουμε για 10 λεπτά
Βήμα 6
Αφαιρούμε το θυμάρι, γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε!
Βήμα 7
Η μινεστρόνε Τοσκάνης είναι έτοιμη!
Tips
Πρόσθεσε τα μυρωδικά της επιλογής σου!
Σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου