Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Μινεστρόνε Τοσκάνης




Μινεστρονε Τοσκανης


Μια παραδοσιακή συνταγή για καταπληκτική μινεστρόνε Τοσκάνης που μπορείς να φτιάξεις εύκολα για μεσημεριανό ή βραδινό!

Υλικά


  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 μικρή κίτρινη κολοκύθα κομμένη
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 κούπες ζωμός κότας
  • 1 πουμαρό ντοματάκια
  • 1 κονσέρβα φασόλια
  • Μισή κούπα μικρά μακαρόνια
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1/4 κούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος


Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Προσθέτουμε το καρότο, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκια και την κολοκύθα

Βήμα 3

Ανακατεύουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο

Βήμα 4

Προσθέτουμε τον ζωμό και την ντομάτα και σιγοβράζουμε

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα φασόλια, τα μακαρόνια και το θυμάρι και βράζουμε για 10 λεπτά

Βήμα 6

Αφαιρούμε το θυμάρι, γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε!

Βήμα 7

Η μινεστρόνε Τοσκάνης είναι έτοιμη!



Tips

Πρόσθεσε τα μυρωδικά της επιλογής σου!
Σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα


Πηγή:

http://nostimada.gr/recipes/%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου