
Υλικά
- Μισή κούπα ελαιόλαδο
- 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Μισή κούπα ψιλοκομμένα καρότα
- Μισή κούπα ψιλοκομμένο σέλερυ
- Αλάτι-Πιπέρι
- Μισή κούπα ντοματοχυμό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κούπες φασόλια κανελίνι
- 8 κούπες νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 140 γρ. έτοιμα μικρά μακαρόνια
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα
Βήμα 2
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερυ
Βήμα 3
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα και το σκόρδο
Βήμα 4
Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα φασόλια
Βήμα 5
Προσθέτουμε το νερό και σιγοβράζουμε για μιάμιση ώρα
Βήμα 6
Παίρνουμε τη μισή ποσότητα λαχανικών και φασολιών και τα πολτοποιούμε σε μίξερ
Βήμα 7
Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και τα μακαρόνια
Βήμα 8
Βράζουμε για άλλα 10 λεπτά
Βήμα 9
Η φασολάδα από την Τοσκάνη είναι έτοιμη!
Tips
Μπορείς να προσθέσεις πανσέτα
Μπορείς να προσθέσεις σπανάκι!
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου