Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Κανελλόνια με τόνο



ψάρι, ιταλική πάστα, εύκολες συνταγές


Εύκολο φαγητό που γεμίζει το τραπέζι σας και το στομάχι σας!

Συστατικά:


  • 300 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος και λιωμένος
  • 1/2 φλ. cottage cheese
  • 1 κ.γλ.  μαϊντανός
  • 1 πακέτο κανελλόνια
  • Σάλτσα
  • 1/2 φλ. cottage cheese
  • 1/2 φλ. γιαούρτι
  • 1/4 κ. φυλλαράκια άνηθου
  • 1/8 κ.γλ. σκόρδο


Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
1. Αναμειγνύουμε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζουμε τα κανελόνια.
2. Τοποθετούμε στο ταψί.
3. Αναμειγνύουμε τα υλικά για τη σάλτσα και τα περιχύνουμε.
4. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
5. Ψήνουμε για 30 λεπτά.

Πηγή:

http://www.gourmed.gr/syntages/eykoles-syntages/kanellonia-me-tono?tid=1362

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου