
Συστατικά:
- 2 έτοιμες βάσεις για πίτσα ή φτιάξτε την βάση μόνοι σας από την βασική συνταγή μας
- 6 κουταλιές ντομάτα σάλτσα για πίτσα
- 200 γρ. μοτσαρέλα
- 200 γρ τυρί ασιάγκο
- 200 γρ μανιτάρια
- λίγες πράσινες ελιές
- λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Οδηγίες:
- Ανάβετε τον φούρνο και τον προθερμαίνετε στους 180 0C
- Τοποθετείτε τις βάσεις σε ένα ταψί.
- Τις αλείφετε με το μισό ελαιόλαδο.
- Απλώνετε με ένα κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας για πίτσα
- Ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και τις ελιές και τα απλώνετε στις βάσεις
- Κόβετε το τυρί σε φέτες και το μοιράζετε στις δύο βάσεις
- Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
- Ψήνετε για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η βάση της πίτσας.
- Βγάζετε την πίτσα και ρίχνετε τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
Πηγή:
http://www.gourmed.gr/syntages/kala-fthina/pitsa-me-manitaria-elies-kai-tyri-asiagko?tid=1362
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου