Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πίτσα με μανιτάρια ελιές και τυρί ασιάγκο



Πίτσα με μανιτάρια ελιές και τυρί ασιάγκο


Μία ιδιαίτερη πίτσα λόγω του καταπληκτικού τυριού ασιάγκο.

Συστατικά:

  • 2 έτοιμες βάσεις για πίτσα ή φτιάξτε την βάση μόνοι σας από την βασική συνταγή μας
  • 6 κουταλιές ντομάτα σάλτσα για πίτσα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα 
  • 200 γρ τυρί ασιάγκο
  • 200 γρ μανιτάρια
  • λίγες πράσινες ελιές
  • λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο


Οδηγίες:


  • Ανάβετε τον φούρνο και τον προθερμαίνετε στους 180 0C
  • Τοποθετείτε τις βάσεις σε ένα ταψί.
  • Τις αλείφετε με το μισό ελαιόλαδο.
  • Απλώνετε με ένα κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας για πίτσα
  • Ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και τις ελιές και τα απλώνετε στις βάσεις
  • Κόβετε το τυρί σε φέτες και το μοιράζετε στις δύο βάσεις
  • Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
  • Ψήνετε για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η βάση της πίτσας.
  • Βγάζετε την πίτσα και ρίχνετε τον ψιλοκομμένο βασιλικό.


Πηγή:

http://www.gourmed.gr/syntages/kala-fthina/pitsa-me-manitaria-elies-kai-tyri-asiagko?tid=1362

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου