
Υλικά
- 2 μερίδες ψαρονέφρι
- 1 κουτ.σούπας βούτυρο
- 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουτ.σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο
- 40 γρ. έτοιμα κάστανα ψιλοκομμένα
- 25 γρ. τριμμένη φρυγανιά
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με μια κουταλιά ελαιόλαδο
Βήμα 3
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο
Βήμα 4
Προσθέτουμε το φασκόμηλο και τα κάστανα
Βήμα 5
Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και μεταφέρουμε σε μπολ
Βήμα 6
Προσθέτουμε στο μπολ τη φρυγανιά και αλατοπιπερώνουμε
Βήμα 7
Ανοίγουμε με ένα μαχαίρι οριζόντια το ψαρονέφρι έτσι ώστε να το γεμίσουμε
Βήμα 8
Γεμίζουμε με το μείγμα και το δένουμε με σκοινί για να μην ανοίξει
Βήμα 9
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές
Βήμα 10
Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 20 λεπτά
Βήμα 11
Το ψαρονέφρι γεμιστό με κάστανα και φασκόμηλο είναι έτοιμο
Tips
Μπορείς να προσθέσεις και άλλα μυρωδικά της επιλογής σου
Συνόδευσε με πουρέ
Πηγή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου