
Υλικά
- 1 φιλέτο ψαρονέφρι 1 κιλού κομμένο σε 4 μερίδες
- 8 ξερά δαμάσκηνα
- 8 ξερά βερίκοκα
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα ζωμό κρέατος
- Μισή κούπα κόκκινο κρασί
- Αλάτι-πιπέρι
- Λίγο αλεύρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένουμε και στεγνώνουμε το ψαρονέφρι σε απορροφητικό χαρτί
Βήμα 2
Το αλευρώνουμε και ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
Βήμα 3
Σοτάρουμε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές ανακατεύοντας για περίπου 10 λεπτά
Βήμα 4
Προσθέτουμε το κρεμμύδι για να το τσιγαρίσουμε και σβήνουμε με το κρασί
Βήμα 5
Προσθέτουμε τον ζωμό και σιγοβράζουμε για μισή ώρα
Βήμα 6
Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν
Βήμα 7
Το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και βερίκοκα είναι έτοιμο!
Tips
Συνόδευσε με πουρέ πατάτας!
Πηγή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου