Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κρουασάν αμυγδάλου - Almond croissants


Almond croissants

Κάντε σπιτικά κρουασάν αμυγδάλου.


Συστατικά:


  •   Βούτυρο 150g, μαλακωμένο
  •   1/2 φλιτζάνι (75g) ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  •   4 κουταλιές της σούπας (1/3 φλιτζάνι) αλεύρι
  •   2 φλιτζάνια καθαρισμένων αμυγδάλων
  •   1 κουταλάκι του γλυκού τρίμμα αμυγδάλου 
  •   6 έτοιμα κρουασάν (ζύμη)
  •   1/3 φλιτζάνι αμύγδαλα (με την φλούδα), κομμένα σε φέτες



Μέθοδος:

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ° C.
βήμα 2
Τοποθετήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μείγμα αμυγδάλων και το τρίμμα αμυγδάλων σε ένα μίξερ. Κτυπήσετε να συνδυάσουν. Ανοίξτε τα κρουασάν στη μέση. Τοποθετήστε τις βάσεις σε ένα ταψί και απλώστε την πάστα αμυγδάλου, περίπου το 1/4 του μίγματος. Βάλτε τις κορυφές των κρουασάν, που διαδίδεται με την υπόλοιπη πάστα, γαρνίρουμε με αμύγδαλα και ψήνουμε για 10 λεπτά. Βγάλτε τα και πασπαλίστε τα με την άχνη ζάχαρη για να σερβίρετε.

Διατροφικά συστατικά:

Energy
3213kJ
Fat saturated
23.00g
Fat Total
58.00g
Carbohydrate sugars
18.00g
Carbohydrate Total
42.00g
Dietary Fibre
g
Protein
17.00g
Cholesterol
mg
Sodium
298.24mg

Πηγή:

http://www.taste.com.au/recipes/5170/almond+croissants?ref=collections,french-recipes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου