
Κάντε σπιτικά κρουασάν αμυγδάλου.
Συστατικά:
- Βούτυρο 150g, μαλακωμένο
- 1/2 φλιτζάνι (75g) ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
- 4 κουταλιές της σούπας (1/3 φλιτζάνι) αλεύρι
- 2 φλιτζάνια καθαρισμένων αμυγδάλων
- 1 κουταλάκι του γλυκού τρίμμα αμυγδάλου
- 6 έτοιμα κρουασάν (ζύμη)
- 1/3 φλιτζάνι αμύγδαλα (με την φλούδα), κομμένα σε φέτες
Μέθοδος:
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ° C.
βήμα 2
Τοποθετήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μείγμα αμυγδάλων και το τρίμμα αμυγδάλων σε ένα μίξερ. Κτυπήσετε να συνδυάσουν. Ανοίξτε τα κρουασάν στη μέση. Τοποθετήστε τις βάσεις σε ένα ταψί και απλώστε την πάστα αμυγδάλου, περίπου το 1/4 του μίγματος. Βάλτε τις κορυφές των κρουασάν, που διαδίδεται με την υπόλοιπη πάστα, γαρνίρουμε με αμύγδαλα και ψήνουμε για 10 λεπτά. Βγάλτε τα και πασπαλίστε τα με την άχνη ζάχαρη για να σερβίρετε.
Διατροφικά συστατικά:
Energy 3213kJ | Fat saturated 23.00g |
Fat Total 58.00g | Carbohydrate sugars 18.00g |
Carbohydrate Total 42.00g | Dietary Fibre g |
Protein 17.00g | Cholesterol mg |
Sodium 298.24mg |
Πηγή:
http://www.taste.com.au/recipes/5170/almond+croissants?ref=collections,french-recipes
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου