
Υλικά
500 γρ. λαχανικά (, καρότο, κολοκύθι, μπρόκολο)
6 κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες
1 κ.σ. θυμάρι ψιλοκομμένο
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
10 αυγά
150 γρ. φέτα σε κυβάκια
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ενα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά
Βήμα 2
Προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι και συνεχίζουμε να τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα
Βήμα 3
Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι τα φρέσκα κρεμμύδια
Βήμα 4
Χτυπάμε τα αυγά σε ενα μπωλ και αλατοπιπερώνουμε
Βήμα 5
Στο τηγάνι με τα κρεμμύδια προσθέτουμε την φέτα και τα λαχανικά και ανακατεύουμε προσεκτικά
Βήμα 6
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε και τα αυγά
Βήμα 7
Ανακινούμε κουνώντας το τηγάνι για 4-5 λεπτά
Βήμα 8
Μεταφέρουμε το τηγάνι στον φούρνο και ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς
Βήμα 9
Η τορτίγια με λαχανικά είναι έτοιμη
Tips
Συνοδεύστε με λευκό κρασί και πράσινη σαλάτα
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου