
Υλικά
- 4 πατάτες κομμένες σε λωρίδες ή περασμένες από χοντρό τρίφτη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- 75 γρ. τσορίθο κομμένο σε ροδέλες
- 50 γρ. φασολάκια κομμένα στη μέση
- 300 ml ζωμός κότας
- 1 κουτ.γλ. πάπρικα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- 200 γρ. θαλασσινά μαγειρεμένα (γαρίδες, σουπιές, μύδια)
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο και βαθύ πιάτο
Βήμα 2
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το λουκάνικο
Βήμα 3
Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τις πατάτες
Βήμα 4
Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα φασολάκια, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι
Βήμα 5
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τον ζωμό
Βήμα 6
Σιγοβράζουμε για 8 λεπτά και προσθέτουμε τα θαλασσινά
Βήμα 7
Σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά και πασπαλίζουμε με μαϊντανό
Βήμα 8
Η παέγια λαχανικών με πατάτες και τσορίθο είναι έτοιμη
Tips
Εάν θέλεις μπορείς να κόψεις τις πατάτες σε μικρά κυβάκια
Βράσε τα θαλασσινά ή χρησιμοποίησε κατεψυγμένα που έχουν μαγειρευτεί
Πηγή:
http://nostimada.gr/recipes/%CF%80%CE%B1%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου