Υλικά:
- 500 γραμ. κρέας κιμά (κατά προτίμηση κομμένος με μαχαίρια)
- 1 μέτριο κρεμμύδι αλατισμένο στην άκρη
- 1 αβγό
- 3 φέτες ψωμί βρεγμένες με χλιαρό νερό και ούζο
- αλάτι
- κίμινο
- πιπέρι
- ρίγανη
- μπαχάρι
- 50 CC ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ΜΠΛΕ
- 1 κουταλιά ξύδι
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αλευρώνεις και τηγανίζεις.
!!!!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ-ΚΡΙΣΙΜΗ -!!!!!
Τα υλικά να μην είναι σφιχτά και το ψωμί να πιει αργά το χλιαρό νερό με το ούζο.
Πηγή:
http://greekcook.gr/syntages/keftedakia_tou_ouzou
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου