
- χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας
- ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας
- δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Βράζετε τα σαλιγκάρια για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια τα πλένετε καλά. Σε ένα τηγάνι απλώνετε 2-3 κουταλιές αλάτι και ρίχνετε τα σαλιγκάρια "αμπούμπουρα" δηλαδή με τη μούρη προς τα κάτω.
Αφού στεγνώσουν από τα υγρά τους ρίχνετε το ελαιόλαδο, τηγανίζετε για λίγα λεπτά και τους σβήνετε με το ξύδι. Προσθέτετε το δεντρολίβανο, ανακατεύετε 2-3 φορές ώστε να τραβήξει το άρωμά του και σερβίρετε.
http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/item/%CF%87%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1?category_id=183
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου