
- 5-6 πατάτες
- 8 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Τηγανίζετε τις πατάτες. Μόλις ψηθούν αδιάζετε το ελαιόλαδο και αφήνετε λίγο. Χτυπάτε τα 4 πρώτα αυγά με λίγο αλάτι και τα ρίχνετε στις πατάτες. Αφήνετε τα αυγά να ψηθούν από τη μία πλευρά. Γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και ρίχνετε τα άλλα 4 αυγά και τα αφήνετε να ψηθούν. Αναποδογυρίζετε την ομελέτα 2-3 φορές ακόμη και σερβίρετε.
Πηγή:
http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/item/%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82?category_id=183
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου