- 2 λουκάνικα χωριάτικα
- 3 πράσινες πιπεριές
- 3 κόκκινες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 ποτήρι κρασί.
Εκτέλεση:
Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδελίτσες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τις ντομάτες σε κυβάκια.
Βάζουμε το λουκάνικο χωρίς λάδι και αρχίζουμε και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λάδι του. Στη συνέχεια βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι, και σιγοβράζουμε μέχρι όλα τα υλικά μας να μελώσουν. (Αν δεν θέλετε την ντομάτα σε κυβάκια μπορείτε να την τρίψετε.)
Πηγή:
http://greekcook.gr/syntages/spetsofai_201002051342194b6c20
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου